Click here to edit title

Click here to edit subtitle

                   Slash N' Roses - A tribute to Slash & Guns N' Roses


Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’!


Slash n’ Roses zet een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. (zoals de naam al doet vermoeden) Guns N’ Roses gemaakt heeft. 


De setlist van Slash N’ Roses is vooral geïnspireerd door het legendarische album “Appetite for Destruction”. Nu in 2018 wordt de huidige setlist steeds meer geïnspireerd door de comeback van Guns N’ Roses met hun “Not in this Lifetime” tour.

 

Ook werk van van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en zijn debuut album “Slash” waarop hij met de ex-leden van Guns N' Roses, behalve Axl Rose, samenwerkt met grote namen als Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Dave Grohl, Fergie, Kid Rock, Adam Levine, Myles Kennedy, Andrew Stockdale en Ian Astbury draaien zij hun handen niet voor om!


Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N' Roses dezelfde liefde en passie voor ‘stevige’ muziek en het werk van Slash en bovengenoemde bands in het bijzonder.


Naast de steeds meer gedetailleerde benadering van Guns N’ Roses gaat het bij ons om de muziek, de authentieke ‘sound’ en de beleving. De show moet staan als een huis, de muzikale details moeten kloppen. Dát is Slash N’ Roses!”.


Download hier de bio in PDF/jpeg formaat (3,61 MB)Pic: Artists & Bands Bokking Agency, Silverdome, Zoetermeer, The Netherlands, April 8th, 2018BANDMEMBERS

Arjan

Bass & Backing Vocals

Danny

Drums

Richard

Vocals

Armand

Lead Guitar

Hidde

Rhythm Guitar

Pic's: Robin Looy / Ron van Varik / Karin Rovekamp / Johan Sonneveld